close
Категории
  1. Начало >
  2. Блог >
  3. Подарете усмивка за 8-ми март с предложенията на Grazia

Подарете усмивка за 8-ми март с предложенията на Grazia

категории: Парфюми

качена на: 04 Mar 2021

article

Сигурни сме, че не асоциирате месец март само с непредвидимите метеорологични промени – именно това е месецът, бележещ началото на така дългоочакваната пролет. След студените периоди всеки един от нас няма търпение да зърне жаркото слънце и да се наслади на прекрасна разходка сред природата. А в самото си начало месец март ни дава възможността да докажем и обичта си – 8-ми март е празникът, в който жените честват своята нежност, грижовност и изящество.

 

Дали желаете да зарадвате своя съпруга, приятелка, майка или сестра, е без значение – всяка дама заслужава да се почувства ценена, обичана и уважавана. За да постигнете това, разбира се, бихте могли да разчитате на чудни подаръци, които гарантирано ще доведат усмивката по лицата на любимите жени. Екипът на Grazia е тук, за да бъде ваш верен партньор в процеса – селектирахме за вас някои от най-желаните подаръци за празника – гарантираме, че безспорно ще предизвикате щастие и радост.

 

На 8-ми март честваме женствеността и нежността – какъв по-добър подарък от изтънчената парфюмерия?

 

Ако все още се чудите на каква изненада да заложите за празника, то със сигурност не сте единствените. Знаем колко трудно понякога може да бъде избирането на най-подходящия подарък. Ето защо решихме да ви помогнем – направихме необходимите проучвания и с убеденост днес ви представяме някои от най-желаните парфюмни селекции.

 

Подаряването на аромат е съкровен акт на любов. Чрез благоуханна есенция вие съумявате да докажете не само любовта си, но и да засвидетелствате дълбоките си познания по отношение на темперамента на човека, когото искате да зарадвате. Може би смятате, че подаряването на парфюм е твърде често срещано и искате да се оразличите от масата? Веднага ви опонираме, казвайки, че всяка дама се нуждае от прекрасен аромат в ежедневието си. Винаги е възможно да комбинирате избраната есенция с допълнение от всякакво естество. Бъдете сигурни, обаче, че няма жена, която да не оцени прекрасния парфюм от любим човек.

 

Ето защо в днешната статия даваме своите предложения в сферата на:

  • Вдъхновяващи дамски парфюми за осми март;
  • Изтънчени козметични комплекти, идеални за подарък за празника;
  • Идеи за грижа за тялото, които олицетворяват обичта;

 

Най-желаните парфюми за 8-ми март са тук! Ето на какво да заложите

 

Как ви се струва комбинацията между водна лилия, круша и черна роза? Ако и вие, като нас, усещате опиянението и изтънчеността на такава есенция, то Deep Euphoria by Calvin Klein е идеалният избор за вашите любим идами. Ароматът е един от флагманите на бранда и вече дълги години съумява да задържи челните си позиции по отношение на предпочитаемост и търсене. За още повече трайност и чувствена съблазън от марката добавят и мускусна есенция в парфюмната база – така си осигурявате превъзходен аромат за дълги часове.

 

Calvin Klein Deep Euphoria парфюм за жени

 

 

И докато сме още на розова вълна, бързаме да ви представим предложението от Lancome – Idole е може би най-женственият аромат, който бихте могли да откриете. Създаден е от жени за жени и в композицията му откриваме цели два вида рози – ароматните турска и френска. Сигурни сме, че още, четейки описанието, в съзнанието ви се материализират образите на божествените и красиви цветя. Освен подчертаното розово присъствие, в есенцията откриваме още бергамот и круша за още повече сладост и свежест.

 

Lancome Idole парфюм за жени

 

 

За почитателките на цитрусовите, флоралните и ароматните акорди сме подбрали предложението от YSL. Libre е енигматична парфюмна есенция, способна да приласкае и омае дори и най-претенциозната дама, характеризираща се с изтънчени вкус и разбиране за естетика. Нотки на солена амбра, мускус, ванилия и кедър ни впечатляват в съдържанието на есенцията, издигайки парфюма на едно своеобразно друго, по-високо ниво, в света на парфюмерията. Категорично ще превърнете празника в един незабравим момент, спирайки се на този аромат.

 

YSL Libre парфюм за жени

 

 

Козметични комплекти за гарантирани радост и щастие за най-дамския празник

 

Подаряването на козметичен комплект е акт на особени грижа и внимание към детайла. Ако целта ви е да дарите цялостна нежност и обич на любимата жена, то правилният избор действително е подаръчният комплект. Най-често тези варианти за подарък включват:

  • Оригинален дамски парфюм;
  • Продукти за тяло, носещи неговия аромат за още по-силно ухание;
  • Козметична чантичка или несесер биха могли да бъдат едно добро допълнение;

 

Shalimar е един от знаковите парфюми на френския бранд Guerlain, а за празника от марката ни изненадват с цял козметичен комплект, чийто главен участник е именно този превъзходен аромат. Уханието съдържа акорди на ирис, ванилия и амбра. В комплекта, освен дамския парфюм, са включени още и малка разфасовка от него, изключително подходяща за пътуване или за носене в дамската чанта, както и лосион за тяло със същата есенция. Напомняме, че един от най-добрите начини за подсилване на парфюмния аромат е използването на козметика за тяло със същите ухания.

 

Guerlain Shalimar подаръчен комплект за жени

 

 

За почитателките на неотмиращите класики от Armani ни радват с козметичен подаръчен комплект, чието главно действащо лице е епохалният им и незабравим дамски парфюм Code. Характерният и запомнящ се аромат дължи известността си на съставки като портокал, джинджифил, мед, лавандула и ванилия. Бихме казали, че това е може би един от най-разпознаваемите парфюми въобще. В комплекта е елегантно придружен от лосион за тяло със същото ухание.

 

Armani Code подаръчен комплект за жени

 

 

В допълнение към парфюма винаги можете да заложите на брилянтна и висококачествена козметика

 

Тъй като на осми март честваме женствеността и женската нежност, то е напълно закономерно да включим към подаръка си и козметична грижа.

 

За почитателките на козметиката за тяло от Grazia сме подготвили богат асортимент от лосиони за тяло, кремове за тяло и душ гелове. Несравнимо е усещането да нанесем по кожата си изискан и привличащ крем, който ще я направи мека, гладка и сияна. За феновете на декоративната козметика пък в онлайн магазина ни се натъквате на безброй грим продукти, които ще ви помогнат да подчертаете вродената си и неоспорима красота.

 

Надяваме се да сме били повече от полезни с идеите си за празника. Пожелаваме на всички дами да бъдат щастливи, обичани и да продължават да разкрасяват света ни със своето присъствие. Весел празник!

Споделете: