close
  1. Начало >
  2. Блог >
  3. Неустоими мъжки парфюми, които да подберете за пролетта

Неустоими мъжки парфюми, които да подберете за пролетта

категории: Парфюми

качена на: 26 May 2021

article

Нали не сте помислили, че бихме пропуснали господата в предложенията си за качествена и оригинална парфюмерия? До преди няколко години се смяташе, че основно дамите проявяват задълбочен интерес към козметиката, но все по-често ставаме свидетели на мъже, които безспорно държат изключително много на външността си.

 

А красивата външност, както добре знаем, не би могла да съществува без употребата на качествен и неустоим аромат. Затова и се възползваме от настъпването на пролетния сезон, за да предложим няколко аромата, за които определено вярваме, че биха се превърнали в любимци на много господа.

 

Ето какво сме ви подготвили.

 

Парфюмната колекция на всеки мъж говори много за неговия личен стил

 

Макар и да е от съществено и основополагащо значение какви дрехи и аксесоари ще подберем за ежедневната си визия, изборът на благоухание е не по-малко важно.

 

Днешната статия посвещаваме на господата, които определено държат да се отличават с оригинален и висококачествен мъжки парфюм. За щастие пазарът действително изобилства от благоуханни предложения – практически е невъзможно мъж да не открие най-подходящата есенция, базирайки се на собствените си вкусове.

 

А за да улесним избора ви дори повече, се постарахме да селектираме за вас някои от най-интригуващите и успешни мъжки аромати – доказано не бихте сгрешили, спирайки избора си на която и да е от долуизброените опции. Нека заедно надникнем в уханния свят на мъжката парфюмерия.

 

 

Истинската класа и лукс успешно подчертаваме със следните ароматни предложения

 

 

By Kilian Gold Knight – драматизъм и предизвикателство

 

Сравнително опростената парфюмна композиция на това благоухание в никакъв случай не трябва да ви заблуждава – определено ароматът се котира като един от най-луксозните и предпочитаните от господата парфюми. Подходящ е за носене през зимата и пролетта, тъй като се отличава с особена плътност и характерна интензивност. В състава му откриваме:

  • Бергамот, придаващ свежест на връхните нотки;
  • Мед и ванилия, отговорни за плътността на сърцевината;
  • Пачули в основата, придаващо сладост и завидна трайност;

 

мъжки парфюми

 

 

Versace Eros – изисканост и класическа елегантност

 

Парфюмното предложение за мъже от всеизвестната модна марка, носещо името на бога на любовта, се вписва идеално в концепцията за съвременния, модерен и елегантен господин. От излизането си насетне този аромат не спира да вдъхновява клиентите и да се превръща във все по-чест избор, що се отнася до парфюмните им колекции. Съдържанието на този мъжки аромат от Версаче е изградено от:

  • Мента, зелена ябълка и лимон във връхните нотки;
  • Тонка, амброксан и индрише в средните;
  • Ванилия, кедър, ветивер и дъбов мъх в основата;

 

 

Armaf Club De Nuit Man – екстравагантност и притегателност

 

Марката Armaf добива все по-широка популярност сред любителите на изтънчената парфюмерия – ето защо не е никак изненадващо, че мъжки парфюм от бранда намира своето място в днешната ни селекция. Ароматът е интригуващ, плътен и притежава особена притегателна сила, категорично превръщаща се бързо в запазена марка. В съдържанието му се радваме на присъствието на:

  • Ананас, бергамот, лимон, касис и ябълка;
  • Роза, жасмин и бреза;
  • Ванилия, мускус и амбра;

 

мъжки парфюми

 

 

Azzaro Chrome Extreme – свежест и целеустременост

 

Наистина малко мъже биха могли да устоят на категоричната свежест, разнасяща се от гърлото на бутилката на този аромат. Изключително подходящ за ежедневно ползване, този продукт на Азаро определено ще ви накара да се чувствате много по-стилни, елегантни и целеустремени. Композицията му и съставките в нея са пряко отговорни за превръщането му в безспорен любимец на клиентите:

  • Аромат на мандарина ни освежава с първите впръсквания;
  • Хвойната и морските акорди внасят допълнителна свежест;
  • Кехлибарът и кашмирът в базата са отговорни за съблазнителния характер на аромата;

 

 

Rochas L’Homme – лукс и ексклузивност

 

Бихме определили този мъжки парфюм като един от най-подходящите за вечерно носене. Плътният му и запомнящ се аромат, така характерен за благоуханията от тази марка, ще ви обгърне в луксозност и мечтателност. Определено ще подхожда на елегантните и правещи впечатление господа. С наслада в съдържанието му се натъкваме на:

  • Портокал, кардамон и ананас;
  • Хвойна, здравец и босилек;
  • Тонка, пачули и дъбов мъх;

 

Сигурни сме, че вече нямате търпение да се впуснете в следващото си шеметно парфюмно приключение. Не забравяйте, че именно прекрасното благоухание служи като перфектната завършителна нотка на цялостната ви визия. Подарете си парфюм, за който дълго ще се говори след това.

Споделете: