- Grazia >
- Ароматни двойки >
- Ароматни Сетове за Двойки >
- Davidoff
- > Ароматна двойка "Classic" by Davidoff за него и нея без опаковка
Описание на продукта
Ароматна двойка "Classic" от Davidoff за него и нея без опаковка.
Сета съдържа Davidoff Cool Water EDT 125 ml + Davidoff Cool Water EDT 100 ml.
За нея Davidoff Cool Water EDT 100 ml:
Парфюмно семейство: водни, флорални
Вид на аромата: плодов, свеж
Ключови нотки: пъпеш, лотос, лимон
Описание на парфюма: Cool Water от Davidoff, издаден през 1996 г., е дамски флорален воден парфюм с водни, флорални, плодови, озонични, свежи и сладки основни акорди. Парфюмерът Pierre Bourdon, който по това време беше с Fragrance Resources, създаде този аромат. Връхните нотки се състоят от пъпеш от медена роса, ананас, лимон, лилия, касис, дюля, лотос и калон. Следват сърдечните нотки с водна лилия, момина сълза, жасмин, мед, роза и глог. В основата са нотки на мускус, ветивер, къпина, малина, сандалово дърво, виолетов корен, ванилия и праскова.
За него Davidoff Cool Water EDT 125 ml:
Парфюмно семейство: ароматни, водни
Вид на аромата: ароматен
Ключови нотки: моркси нотки, сандалово дърво, мускус
Описание на парфюма: Cool Water от Davidoff, е мъжки ароматен воден парфюм с ароматни, свежи пикантни, морски, зелени и дървесни основни акорди. Подписано от парфюмериста Pierre Bourdon, който беше в Takasago, когато разработи този аромат през 1988 г., ароматът съдържа морска вода, лавандула, мента, зелени нотки, розмарин, халон и кориандър. Средните нотки са съставени от сандалово дърво, жасмин, здравец и нероли, докато базовите нотки включват мускус, ветивер, кедър, тютюн и кехлибар. Ароматът е подходящ за носене през летни дни.
Начин на употреба
Съвети за ползване:
- парфюмите усилват аромата си, срещайки топлината на тялото - нанасяйте есенцията в сгъвките на лактите си за по-дълготрайно усещане;
- след впръскване, избягвайте да втривате китките си една в друга - това деструктира молекулярния баланс на парфюма и отслабва аромата му;
- обзаведете се с нов парфюм след 12 месеца - аромати, отворени повече от една година, губят от първоначалните си аромат и интензитет;